Üniversiteliye tecavüz

  • Home
  • Üniversiteliye tecavüz
Üniversiteliye tecavüz
Üniversite öğrencisi kıza tecavüze kalkıştığı iddia edilen şoför tutuklandı. Abone ol

Sakarya Üniversitesi, Sakarya Meslek Yüksek Okulunda şoför olarak görev yapan bir kişi, birlikte pikniğe gittiği üniversite öğrencisi kıza tecavüze kalkıştığı iddiasıyla tutuklandı.

baskılı çakmak Alınan bilgiye göre, Sakarya Meslek Yüksek Okulunda görevli Ergün D. (36) ve öğrenci S.T. (20) ile öğretim görevlisi A.D. ve N.K. isimli bir kadın birlikte pikniğe gitti. Piknik dönüşü Ergün D'nin, ''alkollü olarak yurda giremeyeceğini'' söyleyen S.T'yi, eşinin olmadığını ifade ederek evine götürdüğü öne sürüldü.

S.T, Ergün D'nin kendisine tecavüze kalkıştığı, karşı koyunca dövdüğü, kaçarak kurtulduğu iddiasıyla polise başvurdu. Bunun üzerine Ergün D. ile olay sırasında evde bulunduğu belirtilen öğretim görevlisi A.D, gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen S.T'nin dövüldüğüne dair rapor verildi. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan Ergün D, tutuklandı. Öğretim görevlisi A.D, ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. A.D'nin üniversitedeki görevinden geçici olarak uzaklaştırıldığı belirtildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim