APO Ergenekonun adamı!

  • Home
  • APO Ergenekonun adamı!
APO Ergenekonun adamı!
İddialar birbirini izliyor. Öcalan Ergenekon'un adamı. PKK'yı onlar kurdu. Abone ol

"PKK'yı Yöneten Türkler" adlı kitabı piyasaya çıkarken, Emniyet İstihbarat Dairesi Eski Başkanı Bülent Orakoğlu Öcalan'ın Ergenekon'un adamı olduğunu belirterek "Birçok üst düzey devlet görevlisi ellerinde belgelerle TBMM'ni Promosyon Çakmak n Öcalan Komisyonu kurmasını bekliyor" dedi.

İşte Orakoğlu'nun iddiaları:

ÖCALAN ERGENEKON'UN ADAMI

Öcalan Ergenekon'un adamı! Ergenekon içindeki görevi bitmedi, hâlâ devam ediyor. Ergenekon gibi yapılarda her düşünceden insan vardır; sağ, sol, Kürt; bir toplumu oluşturan ve kutuplaşma yaratabilecek unsurlar nelerse hemen hepsi. O dönem Ergenekon yapılanması bilinmediği ve dillenmediği için bütün tanıklıklarda MİT diye geçiyor. Ama Öcalan ile görüşen grup Ergenekon'un MİT'teki uzantılarıydı. Yani PKK'yı Ergenekon kurdu!

Öcalan'ın Ergenekon'un içine alınması çok örtülü bir operasyondu ama bundan Ergenekon'un o dönem Türkiye'deki tüm üst düzey yöneticilerinin kesin haberi vardır. Ama bu projeye nasıl izin verildi hâlâ anlayamıyorum. Basit bir istihbarat kuralı uygulanmış, Türk solu içinden biri (Öcalan) seçilip kullanılmış. Sonra Ergenekon, Öcalan'ı kendi emelleri doğrultusunda kullanmış.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim