Lig kaç takımla oynanacak

  • Home
  • Lig kaç takımla oynanacak
Lig kaç takımla oynanacak
Futbol Federasyonu, Lig'in 22 takımla oyannacağı iddialarına açıklık getirdiAbone ol

Futbol Federasyonu İletişim Kurulu Başkanı Metehan Berktaş, Turkcell Süper Lig'in gelecek sezon 22 takımla oynanacağı iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

Metehan Berktaş, yaptığ hair transplant cost turkey ı yazılı açıklamada, daha öne bazı gazetelerde, bugün de bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların ''Komik'' olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Böylesine hayali senaryolarla kulüplerin ve spor kamuoyunun kafasını karıştıranların, her şeyden önce uluslararası platformdaki değişim, gelişim ve düzenlemelerin ne olduğunu merak edip öğrenmesinde yarar var. Türkiye'nin yıllar önce geçtiği, FIFA ve UEFA'nın da örnek gösterip üye ülkelere gönderdiği bir sistem dururken, kulüplerin ve milli takımın uluslararası maç takvimini alt üst edecek bir düzenlemeyi benimsemeye kalkmak, futbolun gerçeklerinden bihaber yaşamak demektir. Futbol Federasyonu'nun böyle bir niyeti ve çalışması yoktur. Ulusoy federasyonunun giderayak, yeni gelecek federasyonun kucağına bomba bırakacağı iddiaları ise son derece çirkindir.''



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim