Teke gibi kokmaya paydos!

  • Home
  • Teke gibi kokmaya paydos!
Teke gibi kokmaya paydos!
Ne sigara kokusu, ne ter kokusu.. İşte erkeklere parfüm yayan elbise..Abone ol“Teke gibi kokmaya” paydos…

Türkiye’de dev adımlarla ilerleyen tekstil firmaları üzerine sigara kokusu sinmeyen, yürüdükçe etrafa parfüm kokuları saçan elbiseler üretmeye başladı.

Katma değeri yüksek olan bu ürünlerle ilgili fosforlu kalem Türk tekstil sektörü de birbirinden farklı özelliklerde ürünler geliştiriyor. Bu akıllı ürünler arasında sigara kokusu tutmayan ve yürüdükçe parfüm kokusu yayan takım elbiselerden, klima görevi gören ürünlere, anti bakteriyel, selülit önleyici ve nem dengeleyici kadın çoraplarından, yaz aylarında kullanıma uygun hafif deri giysilere kadar pek çok ürün hayatımıza girmeye hazırlanıyor.

AKILLI KUMAŞLAR KULLANILIYOR
Orka Group'un uluslararası markası Damat Tween ADV, yaklaşık 4 sene önce "akıllı kumaşları" koleksiyonlarında kullanmaya başladı.Şimdi ise sigara kokusunu ve her türlü kötü kokuyu tutmayan takım elbiselerin yanında yürüdükçe parfüm kokusu yayan elbiseler üretiyor.

Akıllı tekstil ürünlerinde son yenilik ise klima görevi gören kumaşlar. Bu konudaki araştırmalar meyvesini vermek üzere. Yakında hava şartlarına bakılmadan sokakta istediğiniz kıyafetle dolaşma imkanı sağlayan kumaşlardan elbiseler de üretilecek.


Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ
Whatsapp İletişim