Sabriye AF ÇIKTI!

  • Home
  • Sabriye AF ÇIKTI!
Sabriye AF ÇIKTI!
Kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu, teknik direktör Feldkamp tarafından affedildi.Abone ol

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, daha önce kadro dışı bıraktığı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun, yarından itibaren kendileriyle birlikte çalışacağını söyledi.

Sabri'nin, Galatasaray için bir değer old ersag uğunu, sözleşmesinin de devam ettiğini anlatan Alman teknik adam, ''Belki de bu değerin hangi düzeyde olduğunu Sabri de görmek istemiştir. Sabri'nin kadro dışı kalması, tamamen sportif nedenlerle. Lig, kupa ve Avrupa kupası olarak 17 maçımız var. Bu maçların sayısı artabilir. Sabri yarın Galatasaray'daki antrenmanlarına başlayacak. Özel bir antrenmana tabi tutulacak, Vestel Manisaspor maçının kadrosuna girebilecek olanlar da akşam antrenman yapacak'' dedi.

Feldkamp, bir soru üzerine, Lincoln, Ayhan ve Okan'ın tekrar kadroya girebilmelerinin kendisini mutlu edeceğini, ancak bunun önümüzdeki cumartesi günü belli olacağını bildirdi.

Yaklaşık 3 aydır aralarında olmayan futbolcuların geri dönmelerine sevindiğini ifade eden Feldkamp, ''Kadrodan kimi çıkaracağımı söyler misiniz ? Bu gelişmeler, bana önümüzdeki dönemde bir seçim şansı doğuruyor, onu da ben yapacağım'' diye konuştu.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim