Kolottan eleştiri bombardımanı

  • Home
  • Kolottan eleştiri bombardımanı
Kolottan eleştiri bombardımanı
Beşiktaş Kulübü eski yöneticilerinden Celalettin Kolot, Sağlam'ı topa tuttuAbone ol

Beşiktaş Kulübü eski yöneticilerinden Celalettin Kolot, Siyah-beyazlı yönetim ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştiri bombardımanına tuttu.
Zaman Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu ve buyıl 18. yapılan Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne katılan Celalettin Kolot, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Siyah - bey hair transplant turkey cost azlı kulüpte 6-7 ay görev yaptıktan sonra istifa ettiğini hatırlatan Kolot, "Ben Futbol Şube Sorumlusu iken benim haberim olmadan Teknik Direktör olarak Ertuğrul Sağlam ile anlaştılar. Ertuğrul hoca ile de anlaşmaya çalıştım, onun yetersiz olduğunu gördüm. Keşke kendisi yüzüne söylediğim gibi iki yıl sonra gelseydi. Başkan da futbol şubesini kapatınca ben de görevimden istifa ettim" diye konuştu.

"HOLOSKO'YA VERİLEN PARA ÇOK"

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna dahil ettiği Filip Holosko'ya verilen paranın oldukça fazla olduğunu ifade eden Kolot, "Bu kadar para verilerek alındı. Üstüne bazı oyuncular verildi. Bence oldukça fazla verildi. Şimdi bir de ortasahaya Vestel Manisaspor'dan Uğur İnceman alınmak isteniyor. Peki o zaman Koray neden bu takıma verildi." dedi.

Transferler konusunda eleştirilerini sıralayan Kolot, "Benim dönemimde alınan oyuncular takımın vazgeçilmezleri arasında. Cisse ve Tello takımın vazgeçilmezleri oldular. Ertuğrul Sağlam'ın aldırdığı oyuncular Higuain ve Diatta ise geri gönderildi. O zaman alacağımız iki oyuncu ile kadroumuz iyi olacaktı. Başkan ve Ertuğrul Sağlam'a kırgınım." diye konuştu.

Kolot, İbrahim Akın ve Burak'ın da satılmasının oldukça yanlış olduğunu sözlerine ekledi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim