Sahada 11 Metin Oktay

  • Home
  • Sahada 11 Metin Oktay
Sahada 11 Metin Oktay
Galatasaray, 11 Türk futbolcuyla sahaya çıktı. Kulübün sitesindeki başlık dikkat çekti.Abone olGalatasaray, Ankaragücü maçında olduğu gibi dün de 11 Türk futbolcuyla sahaya çıktı. Kulübün resmi sitesi galatasaray.org'daki başlık dikkat çekiciydi..

Galatasaray, Ankaragücü maçında olduğu gibi Fenerbahçe derbisine Promosyon Çakmak de sahaya tamamı Türk oyunculardan kurulu bir takımla çıktı. Lincoln, Nonda ve Linderoth sakatlıkları, Song ve yeni transfer Barusso da Afrika Kupası'nda bulunmaları nedeniyle derbi maçta oynayamazlarken, teknik direktör Feldkamp, kadroda bulunan Carussca ve Bouzid'e ise yedekler arasında şans tanıdı. Alman teknik adam +92'de Bouzid'i oyuna alarak bir yabancı futbolcuyu sahaya sürerken, sarı-kırmızılı ekipte Hasan, Hakan Balta, Okan ve kadro dışı bırakılan Sabri, Fenerbahçe karşılaşmasında yer almadı.

YILLAR SONRA TAMAMI YERLİ

Bu arada dün sarı kırmızılı kulübün resmi sitesi galatasaray.org'da "Sahada 11 Metin" başlığı dikkat çekiciydi. Oyuncularını ve taraftarını daha da motive etmek isteyen yönetim siteye efsane golcüsü Metin Oktay'ı hatırlatarak bu başlığı attı. Galatasaray uzun yıllar sonra bir derbiye tamamı yerli oyunculardan kurulu bir kadroyla çıktı. Öte yandan Galatasaray, Vestel Manisa hazırlıklarına bu sabah başlayacak.


Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim