Kalli beraberliğe yanıyor

  • Home
  • Kalli beraberliğe yanıyor
Kalli beraberliğe yanıyor
Feldkamp beraberliğe sevinemedi. Sonuçtan memnun değil.Abone ol

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe ile 0 - 0 berabere kalan Galatasaray Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, kazanmayı hakettiklerini ama gol bulamadıklarını söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçtan sonrası yaptığı basın toplantısında konuşan Feldkamp, ''İkinci devreyi de seyrettikten sonra memnun olmamam gerekiyor, bu maçı kazanmamız gerekirdi. Maç eko firarda tan önce, 'mücadele 0 - 0 bitseydi memnun kalır mıydın?' deselerdi, evet derdim ama şimdi memnun değilim. İyi bir maç olduğunu düşünüyorum. 1. dakikadan son dakikaya kadar yüksek tempoda oynadık. UEFA Kupası'ndaki rakibimiz Bayern Leverkusen'in temsilcisi de buradaydı, umarım memnun olmuştur. Galatasaray hakkında iyi düşünmüşlerdir.'' dedi.

Sakatların durumu

Feldkamp, "Sakatlar dönünce ne olacak, kadro kurmakta zorlanır mısınız?" ve "transferler ilgili her hangi bir açıklamanız olacak mı?" sorularını ise, ''Evet bu yüzden sıkıntımız olacak. Transfer konusunu bugün konuşmayalım, bakarsınız bir daha süreyi uzatabilirler. Onun için konuşmayacağım.'' diye cevapladı.

Yerli dayanışması

Yerli oyuncuların dayanışmasına ne diyorsunuz, ''Bu konuda söylenecek bir şey yok. Ben de 2-3 sene burada olsaydım, belki Galatasaray'da da 3-4 tane Alman futbolcu olurdu. Bu kadar iyi oynayan Türk oyunculara sahip olduğum için kendimi mutlu hissediyorum.'' diye cevap verdi.

Sabri'ye af çıkmaz

Feldkamp, Sabri'ye af çıkar mı? şeklindeki bir soru üzerine ise, ''Burada Sabri konusunda şunu söylemek isterim. Sabri'nin kadro dışı kalmasının tek nedeni şuanda sağ kanatta oynayan Mehmet Güven, Barış, Uğur ve ayrıca Serkan'ın Sabri'den iyi olması. Fakat Sabri bunun farkında değil. Sabri'nin kadro dışı kalmasının nedeni performansıyla ilgili.'' dedi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim