Zico beraberliğe sevindi

  • Home
  • Zico beraberliğe sevindi
Zico beraberliğe sevindi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico gol yemedikleri için sevinçli..Abone ol

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray ile 0 - 0 berabere kalan Fenerbahçe'de Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico, 180 dakikalık bir maçın ilk yarısını golsüz berabere bitirdiklerini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlediği basın toplantıs search engine optimization ında maça iyi başladıklarını, ancak ikinci yarının ilk 25 dakikasında oyun kuramadıklarını belirten Zico, ''Üst düzey, bire bir mücadelenin olduğu bir müsabaka vardı. İlk yarıda özellikle yüksek tempoda bir maç oynadık. Fakat ikinci yarıya kötü başladık. İkinci yarının ilk 25 dakikasında hiç iyi pas yapamadık. Rakibimizin ortasahadaki presi etkili oyunu bizim oyun kurmamıza engel oldu. Bu tür maçlarda 180 dakikalık düşüneceksiniz. İlk yarı 0 - 0 bitti. Gol yememek de önemliydi. Bunu başardık. İkinci maçta deplasmanda atacağımız bir golün bize neler kazandıracağını biliyoruz. Ona göre oynayacağız.'' dedi.

"Maldonado'nun transferi gerekli bir transfer miydi, forvet almayı düşünmediniz mi?" sorusuna Zico, ''Transfer bizim isteklerimiz doğrultusunda oldu. Deniz uzun süre sakat, ne zaman döneceğini bilmiyoruz. Orta sahada görev yapan Marco, Selçuk ve Kemal elimizde vardı. Appiah ve Tümer'i orta sahada kaybettik, takviye şarttı ve bunun için Maldonado'yu aldık. İleriye baktığınızda yararlanacağımız Alex, Semih, Kezman, Kazım, İlhan, Deivid var. Orta sahada iki isim kaybettiğimiz için oraya transfer yaptık.'' diye cevap verdi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim