Göz göre göre facia

  • Home
  • Göz göre göre facia
Göz göre göre facia
İzmir'deki patlamadan yaralı kurtulan bir kişi kazanın bile bile geldiğini söylediAbone ol

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde bir apartmanda meydana gelen patlamadan yara almadan kurtulan Muhammed Aydın, misafir oldukları eve girdiğinde bir koku hissettiğini ve 10 dakika sonra patlamanın meydana ge seo ldiğini söyledi.

Muhammet Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akrabası Şener Yaşar'ın evine misafirliğe gittiklerini, evde 10'a yakın kişinin bulunduğunu bildirdi. Aydın, ''Eve girdiğimizde bir koku vardı. Çürümüş bir şeyin kokusu gibiydi. Ancak misafir olduğumuz için 'Sizin ev kokuyor' gibi birşey söyleyemedim. Yaklaşık 10 dakika sonra patlama meydana geldi. Hemen çocuklarla birlikte dışarıya çıktık'' dedi.

Aydın, ev sahibi Yaşar'ın kendisine bugün doğal gazlarının kesik olduğu için klima ile ısındıklarını, gün içinde bir kaç kez doğal gaz alarmı çaldığını anlattığını ifade ettiğini belirtti.

Şener Yaşar'ın yeğeni Ahmet Yaşar da doğalgaz kokusu nedeniyle 2 gündür amcasının ve yengesinin İzmirgaz'a başvuruda bulunduğunu kaydederek, ''Defalarca ihbarda bulunmuşlar. Gün içinde bir kaç kez gelip gitmişler. (Problem olmaz) demişler'' ifadesini kullandı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim