İzmirde PATLAMA

  • Home
  • İzmirde PATLAMA
İzmirde PATLAMA
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 4 katlı bir binada patlama meydana geldiAbone ol

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 4 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Kirazlı Caddesi'ndeki bulunan 4 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldiği, binada bu hair transplant cost in turkey lunan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 6 kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Gaz sıkışması

Patlamanın gaz sıkışması sonucu oluştuğu öne sürülürken, İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yaralılardan Şener Yaşar, Erhan Güneş ve Kamil Güneş'in Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hafif yaralandıkları belirtilen Elif Yaşar, Emine Hatun ve Merve Yaşar'ın ise taburcu edildikleri bildirildi.

İhbar yapılmış

Apartmanın boş olan 3. katında meydana gelen patlama nedeniyle binanın duvarlarında göçmeler olurken, evin pencere çerçevelerinin parçalanarak etrafa yayıldığı görüldü. Olayın gaz sıkışması sonucunda meydana geldiği iddia edildi.

Mahalle sakinleri, bir kaç gündür doğalgaz ve İZSU çalışmaları nedeniyle bölgeye doğalgaz verilmediğini ve apartmanda oturanların olaydan iki saat önce İzmirgaz'a gaz sızıntısı olduğunu ihbar ettiklerini öne sürdü.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim