Cimbomun yıldızları iddialı

  • Home
  • Cimbomun yıldızları iddialı
Cimbomun yıldızları iddialı
Galatasaray'ın yıldızları Kadıköy'den galibiyetle döneceklerine inanıyorAbone ol

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe karşısında avantajlı bir skor yakalamak istediklerini söyledi.

Arda, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, yarınki karşılaşmanın Türk futbolu için çok güzel bir maç olacağını belirterek, şöyle konuştu: ''Güzel bir eşleşme oldu. Biz de çok memnun olduk bu eşleşmeden. Fair play ruhuyla geçecek karşılaşmalar bekliyoruz. İlk maçta avantajlı skorla döndüğümüz takdirde Ali Sami Yen'de turu geçeceğimize inanıyorum. Kamuoyunda belirtildiği gibi çekinilecek, korkulacak bir durum yok. Sezon başında ersağ nedir n beri eksik bir kadroyla mücadele ediyoruz. Sonuçta dönem dönem isimler değişse de sakatlarımız çok oldu. Ama onların yerine çıkan arkadaşlarımız Galatasaray formasını sahada layıkıyla taşıdılar. Umuyorum Kadıköy'de de aynı şekilde mücadelemizi ortaya koyarız.''

''KAHRAMAN DEĞİL ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM''

Arda Turan, hem takımın, hem de kendi performansı ile ilgili olarak, ''Ben hiç bir zaman kahraman olmak istemiyorum, şampiyon olmak istiyorum. Bu yüzden iyi oynadığımız maçlar da olacak, kötü oynadığımız maçlar da. Ama ben her zaman takımım için mücadele ediyorum'' dedi.

Bu sezon takımımın hemen hemen her maçında oynadığını kaydeden Arda, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Sahada görevimi yaptım. Takımımız lider. UEFA ve Türkiye Kupası'nda da yolumuza devam ediyoruz. Demek ki bir şeyleri doğru yapıyoruz. İnsanların eleştirdiği kadar kötü bir durum yok ortada. Her maça ayrı ayrı iyi konsantre oluyoruz. Çok mücadele etmeyi seven, sonuna kadar savaşan, Galatasaray ruhunu sahaya yansıtan bir takım var. Sakat olan arkadaşlarımız da iyileştiği zaman çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü tecrübeli oyuncularımız şu anda oynayamıyorlar. Onların da katılımıyla daha kuvvetli bir takım olacağız.''

BARIŞ VE SERKAN DA İNANÇLI

Sarı-kırmızılıların genç futbolcuları Barış Özbek ile Sekan Çalık da Galatasaray TV'ye yaptıkları açıklamalarda Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maç için iddialı konuştu. Fenerbahçe karşılaşmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Barış Özbek, ''İlk maçı Kadıköy'de oynamamız bizim için bir avantaj. Oradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Üzerimizde derbi maçı oynayacağımız için bir baskı var ancak bu benim ikinci Fenerbahçe maçım olacak. Kafamıza çok da fazla takmıyoruz bu maçı. Sonuçta oraya çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız'' şeklinde konuştu.

Serkan Çalık de ''Fenerbahçe maçına eksiklerimizle çıkacağız. Ancak bizim için bu maç çok önemli. Kadıköy'ün atmosferi bizi olumlu yönde etkileyecek. Kadıköy'e galibiyet için gidiyoruz ve bu maçı kazanacağız'' dedi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim