Asiye aşırı hız cezası

  • Home
  • Asiye aşırı hız cezası
Asiye aşırı hız cezası
Kanal D'de yayınlanan 'Asi' dizisi ekibinin içinde bulunduğu araca aşırı hız cezasıAbone ol

Kanal D'de yayınlanan 'Asi' dizisi ekibinin içinde bulunduğu araç, aşırı hız nedeniyle Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da trafiğe yakalandı. Dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün'e benzerliği ile dikkat çe cinsel kahve ken bir bayanın da içinde bulunduğu aracın sürücüsüne aşırı hız ve ehliyetsiz araç kullandığı gerekçesiyle polis tarafından 237 YTL para cezası kesildi.

Dizi çekim ekibinin aracı Atatürk caddesinde aşırı hız yaptığı gerekçesiyle trafik ekipleri tarafından durduruldu. Trafik cezasını ödememek için telefona sarılan dizi ekibi zaman zaman çekim yapılmasına da karşı çıktı. Bütün uğraşlara rağmen trafik cezası yemekten kurtulmayan dizinin çekim ekibi polisi de uzun süre uğraştırdı.

Polisin kontrolleri sırada sürücünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Direksiyon başında görüntülendiği halde polise aracı kendisinin kullanmadığını ileri süren sürücü bir ara ehliyetini otelde unuttuğunu söyledi. Araca yakıt almak için otelden ayrıldıklarını polise anlatan sürücü aracın sahibinin ve sürücüsünün kendisi olmadığı konusunda ısrar etti. Araca 273 YTL para cezası kesildiği bildirildi.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim