Polis silah doğrulttu

  • Home
  • Polis silah doğrulttu
Polis silah doğrulttu
Cinayet zanlısını linç etmek isteyen grubu polis zor zaptetti.Abone ol

Adana’da bıçaklanarak öldürülen ilköğretim okulu 8’nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Bülent Arslan’ın yakınları, katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 51 yaşındaki Ali Özer ile oğlu 19 yaşındaki Mehmet Özer’i linç etmek i seo stedi.

Aslan’ın yakınları cenazenin teslimi için beklerken, cinayet bürosu ekipleri, olay yerinden elde edilen kan ve cesetten alınan doku örnekleri ile zanlıların kan örneklerinin karşılaştırılması için, kan vermeleri için baba-oğlu da Adli Tıp Kurumu’na getirdi.

Bunu gören Aslan’ın yakını yaklaşık 20 kişi, zanlılara saldırdı. Öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalışan polis, zanlıları arka kapıdan kaçırmak istedi. Bunu fark eden grup, “Onları bize verin'' diye bağırarak zanlılara saldırdı. Polis, telsizle takviye ekip isterken, kalabalığı uzaklaştırmak ve zanlıların linç edilmesini önlemek amacıyla havaya uyarı ateşi açtı. Bunun üzerine grup, saldırıda geri adım atınca, polis, zanlıları oradan kaçırdı.

Cenazenin teslim edilmesi sonrası, katil zanlısı baba ile oğlunun kan örneği alınıp, Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Aslan’ın cenazesi ise Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim