Sivas daha da HIRSLANMIŞ

  • Home
  • Sivas daha da HIRSLANMIŞ
Sivas daha da HIRSLANMIŞ
Fenerbahçe yenilgisi Sivasspor'a yaradı. Gözleri şimdi tamamen şampiyonlukta. Abone olSüper Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Sivasspor, elverişsiz hava koşulları nedeni ile gelecek hafta oynayacağı Gaziantepspor maçı ile bir sonraki Gençlerbirliği Oftaş maçlarına İstanbul’da hazırlanma kararı aldı. Kırmızı beyazlılar pazartesi gününden itibaren İstanbul’a taşınıyor. Fenerbahçe yenilgisinden sonra içindeki hırsın daha da büyüdüğünü söylüyorlar

cinsel takviye >Kırmızı beyazlı takım, her iki karşılaşmanın da Sivas’ın hava ve saha şartlarından daha sıcakta oynanacağını göz önüne alarak teknik direktör Bülent Uygun’un isteği doğrultusunda pazartesi günü İstanbul’a gidecek.

Cuma gününe kadan Milli Takım’ın Riva Tesisleri’nde kamp yapacak olan Sivasspor, ardında da uçakla Gaziantep’e geçecek. Kırmızı beyazlı takım Gaziantepspor maçından sonra da Sivas’a dönmeyecek. Sivasspor, yine deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarını da İstanbul’da sürdürecek.

Fenerbahçe yenilgisi sonrası yaşanan üzüntüyü geride bırakmaya çalıştıklarını ifade eden kırmızı beyazlı takıımın teknik direktörü Bülent Uygun, “İçimizdeki hırs ve inanç iki kat büyüdü. Yeni bir morale ve stratejiye ihtiyacımız var. Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağımız maça kadar bunu sağlayacağız. Taraftarımız merak etmesin. Bu zorlu virajı üç puanla kapatarak iddiamızı sürdüreceğiz'' şeklinde konuştu.

TARAFTAR HASRET KALACAK

Turkcell Süper Ligi’nde bu sezon fırtınalar estiren Sivasspor, 27 Ocak tarihinde oynadığı Fenerbahçe karşılaşması sonrası taraftarıyla uzun bir süre buluşamayacak. Kırmızı beyazlılar, 20 gün boyunca kendi taraftarı huzurunda maça çıkamayacak. Sivasspor, taraftarıyla olan hasretini 17 Şubat Pazar günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçıyla sonlandıracak.

Kaynak: Milliyet

Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim