Baykala peygamber cevabı

  • Home
  • Baykala peygamber cevabı
Baykala peygamber cevabı
Başbakan Erdoğan Baykal'ın sert türban çıkışına aynı tonda cevap verdi.Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan, türban tartışmalarıyla ilgili, “din ne zaman değişti, peygamber yenimi geldi” şeklinde konuşan CHP Genel Başkanı Baykal’a, “Sen ne anlarsın, o Diyanet İşleri Başkanı’nın işi. Peygamberin gelip gelmediğini sen daha öğrenemedin herhalde” yanıtını verdi.

metal kalem >İstanbul’da partisinin düzenlediği siyaset akademisinin açılışında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a yüklendi. “Bu dersime burada girmek istemezdim, ama mecburen girdim” diyen Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın sözlerine atıfta bulunarak, şöyle konuştu:

“İşte ana muhalefet partisinin söyledikleri... Dersini almadı, hala almadı, hala almamakta direniyor. Türkiye’nin geriliminden bir şey kazanacağını zannediyor. ‘Gerilimden bir şeyler alabilir miyim?’ Bu beklenti içine girme, yazıktır.”

Erdoğan, “Siz partinizin toplantılarına alacaksınız benim başörtülü kardeşlerimi getireceksiniz; seçim otobüslerinin üzerine başörtülü kardeşlerimin resmini koyacaksınız öbür taraftan da çıkacaksınız ‘peygamber yeni mi geldi’ diyeceksin, böyle bir şey var mı” diye konuştu.

Erdoğan, “Sen ne anlarsın o işten, bırak da onu Diyanet İşleri Başkanı konuşsun. Senin işin mi? Bu ülkenin Diyanet İşleri Başkanı var, başkanlığı var; bırak o konuşsun. Sen ne anlarsın? Peygamberin gelip gelmediğini sen daha öğrenemedin herhalde” dedi.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim