Sen de başını kapa!

  • Home
  • Sen de başını kapa!
Sen de başını kapa!
Canan Arıtman'ın sözleri komisyonu karıştırdı. Sataşmalar havada uçuştu. Abone ol

Türban düzenlemesinin görüşüldüğü Anayasa komisyonuna sert tartışmalar damgasını vurdu. CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman ve AK Parti ve MHP'li vekiller arasında ilginç diyaloglar geçti.

Teklifin, laik rejimd hair transplant cost in turkey en teokratik rejime geçme çabası olduğunu savunan Arıtman, milletvekili yeminine atıfta bulunarak, "Birkaç saat sonra yapılacak oylamada kim namuslu, kim şerefli ortaya çıkacak!" dedi.

Bu sözler, AK Partili ve MHP'li üyelerin tepkisini çekti. Ayağa kalkan vekiller Arıtman'dan sözünü geri almasını istedi. Bunu yapmayacağını söyleyen Arıtman'a CHP'liler sahip çıktı.

MHP Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı, tepkisini "Cumhuriyet kadını profili bu mu?" sözüyle gösterdi, ardından toplantıyı terk etti. AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Bu sözleri geri almayan terbiyesizdir." ifadesini kullandı.

AK Parti'nin kadın milletvekillerinden Ayşenur Bahçekapılı da, Arıtman'ı sert bir dille eleştirdi ve seviyesini ortaya koyduğunu söyledi. Arıtman'ın "Sen de başını kapa ve git evinin hanımı ol." demesine Bahçekapılı şu cevabı verdi: "Senin gibi olacağıma başımı gururla kaparım."



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim