Yatağıma gel cinayeti

  • Home
  • Yatağıma gel cinayeti
Yatağıma gel cinayeti
Yatağına çağırdığı kadının kardeşini öldüren adamın davası başladı.Abone ol

Yatağına çağırdığı iddia edilen kadının kardeşini öldürmekten yargılanan Kılıç, “Ben karımı bile yatağıma çağırmam” dedi

Adana Yeşiloba Mahallesi’nde bir inşaatın bekçiliğini yapan Mehmet Kılıç, iddiaya göre, 30 Mayıs 2007’de aynı inşaatta geçici olarak eşi, çocukları ve erkek kardeşi ile birlikte kalan hair transplant cost turkey hemşerisi A.Z.P.’nin odasının kapısını çaldı. Kılıç, 39 yaşındaki kadına “Yatağıma gel. Seni istiyorum” dedi. Konuşulanları duyan A.Z.P.’nin 25 yaşındaki erkek kardeşi Abdullah Boybay, Kılıç’ın üzerine yürüdü. Bunun üzerine Kılıç, Boybay’ı av tüfeğiyle öldürdü.

Ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Kılıç, dün karar duruşmasına çıktı. Boybay’ı kazayla öldürdüğünü ileri süren Kılıç, “İnşaatı yapan kooperatifin başkanı, A.Z.P. ve ailesini inşaattan çıkartmak istedi. Çıkmalarını söyleyince üzerime saldırdılar. Boybay, tüfeğin kazayla patlaması sonucu öldü. A.’ya tecavüze kalkışmadım. Ben yaşlı, hasta biriyim. Kendi eşime bile ‘yatağıma gel’ dememişimdir. A.’ya eşi, çocukları ve misafiri yanında nasıl böyle bir söz söyleyebilirim” dedi.

Daha önceki duruşmada ifade veren A.Z.P., olay günü sanığın kendisine “Kalk yatağıma gel” dediğini ileri sürerek, “Bu sırada kardeşim uyandı. ’Abla kim bu içeri giren?’ diyerek kapıya doğru gitti. Sanık kardeşime ateş edip öldürdü” demişti. Mahkeme heyeti, Mehmet Kılıç’ı ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Heyet, cezayı Kılıç’ın duruşmadaki iyi halini göz önünde bulundurarak 25 yıla indirdi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim