Deividden kupa sözü

  • Home
  • Deividden kupa sözü
Deividden kupa sözü
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza taraftara kupa sözü verdi..Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanarak, uzun süren bir özleme son vermek istediklerini söyledi.

Deivid, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray ile yapacakları kupa maçına değinirken, ''Derbi maçlar metal kalem da favori yok. 25-26 yıldır kazanamadığımız Türkiye Kupası'nı kazanıp, taraftarımıza armağan etmek ve bir özleme son vermek istiyoruz'' dedi.

Derbi maçlarda kimin kazanacağını önceden tahmin etmenin mümkün olmadığını ifade eden Deivid, ''O yüzden, bizim dikkatli ve ciddiyetle oynamamız gerekiyor. Ligde oynadığımız maç başka, kupadaki başka. Her maçı ayrı ayrı ele almalıyız. Kesinlikle ciddiye alacağız. Bizim ve taraftarımız için çok önemli olan bu derbi maçtan başarıyla ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

Maldonado harika bir futbolcu

Deivid, yeni transferleri Maldonado için, ''Harika bir oyuncu'' yorumunu yaparken, şunları kaydetti:

''Onunla birlikte Brezilya'da 3 önemli kupa kaldırdık. Biz ona yardımcı olacak ve kısa sürede buraya adapte olmasını sağlayacağız. Sonra bizimle birlikte yeniden kupalar kaldıracak. Kalitesi tartışılmaz bir oyuncu. Özellikle top rakipte olduğu zaman, topsuz alandaki oyunu çok etkili. İnşallah Maldonado da bize şans getirir ve takım olarak başarıdan başarıya koşarız.''



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim