Mersinde vahşi cinayet

  • Home
  • Mersinde vahşi cinayet
Mersinde vahşi cinayet
Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir genç kız sevgilisinin ağabeyi tarafından öldürüldüAbone ol

Mersin'in Tarsus ilçesinde, birlikte yaşadığı kişinin ağabeyi tarafından vurulduğu ileri sürülen genç kızın cesedi bulundu.

Zanlının cinayet sonrası, kuzenini de tabancayla yaralayarak kaçtığı belirtildi. Alınan bilgiye g turkey hair transplant package öre, İncirlikuyu mevkisinde, Mersin-Tarsus-Adana Otoyolunun altındaki menfezde kadın cesedi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülmüş bir genç kızın cesedini buldu.

Araştırmada, cesedin Pakize Ertekin'e (17) ait olduğu belirlendi. Ertekin, iddiaya göre birlikte yaşadığı kişinin ağabeyi S.Ş. (26) tarafından silahla vurularak öldürüldü. Zanlının cinayet sonrası olay yerine geldiği 33 N 2566 plakalı motosikleti bırakarak kaçtığı ve Yeni Mahalle 4021 Sokakta oturan halasının evine gittiği belirtildi.

S.Ş.'nin burada ise tartıştığı kuzeni Faruk Ş.'yi(18) de tabancayla göğsünden vurarak ağır yaraladığı ileri sürüldü. Durumu ağır olan Faruk Ş., Tarsus Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Polis, S.Ş'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim