Ali Şenin derbi favorisi

  • Home
  • Ali Şenin derbi favorisi
Ali Şenin derbi favorisi
Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen, derbinin kesin favorisini açıkladı.Abone ol

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, Fortis Türkiye Kupası'nda pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin kesin favorisinin Fenerbahçe olduğunu söylerken, sarı lacivertlilerin yeni transferi Maldonado'yu da tanımadığını ifade etti.

F.Bahçe eski başkanı ilk olarak derbi maça değinerek, ''Fenerbahçe'nin ezici bir kazanma üstünlüğü var. Tabii bu Galatasar hair transplant cost in turkey aylı oyuncuları sıkıntıya sokar. Bana göre Fenerbahçe favori, kesin favori. Birgün gelecek Galatasaray, Fenerbahçe'yi yenecek. Bu ilelebet böyle devam edemez futbolda hep böyledir. Bu maçta da olabilir ama olma şansı az'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Maldonado'yu tanımadığını belirten Ali Şen, Alex'in Şilili futbolcuyla ilgili yapmış olduğu açıklamanın ise yanlış olduğuna değindi. Şen, ''Ben Maldonado'yu tanımıyorum. Pek çok futbolcu ve takım tanırım ama Maldonado'yu tanımıyorum. Ama Alex çıktı dediki 'Maldonado gibi bir futbolcu yok'. Kaptan bu sözü söyledi ama iyi yapmadı. Bu sözü o değil, başkan söyleyecekti. Transferi yapan kişi söyleyecekti'' şeklinde konuştu.

Programın konuğu Raşit Çetiner ise Maldonado'yu Türkiye'de ilk olarak Bursaspor'un almak istediğini belirterek şöyle konuştu:

''Maldonado'yu ben 2 sene önce izledim. O devirde Bursaspor'un hocasıydım. Bursaspor 1. Lige çıkmıştı. Biz Maldonado'ya talip olmuştuk. Sayın başkanımızda Levent Kızıl'dı. O zamanki mali portremiz Maldonado'yu alıp Bursa'ya getirmek için uygun değildi ve alamamıştık. Sayın başkan Levent Kızıl'la daha sonra da konuştum. O devirde alabilmiş olsaydık Bursaspor adına ülke adına ciddi bir yatırım yapmış olacaktık. Maldonado herkesin çok fazla şeyler beklemesi gereken bir oyuncu değil ama takım içerisinde gerekli olan oyunculardan bir tanesi.''



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim