Zanlıları cep yakalattı

  • Home
  • Zanlıları cep yakalattı
Zanlıları cep yakalattı
Sivas'ta iki kişiyi yaralayan zanlıları cep telefonlarından gelen sinyaller yakalattıAbone ol

Sivas'ta, tartıştıkları Salih Gön ve Şükrü Özpembe'yi silahla yaraladıktan sonra kaçan Metin Boyraz ve İbrahim Ethem Işık, cep telefonlarının sinyalinden takip edilerek Ankara'da hair transplant turkey before and after yakalandı. Mahkemeye çıkarılan 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salih Gön ve Şükrü Özpembe'yi Barboros Bulvarı üzerinde 16 Aralık 2007 tarihinde çıkan tartışma sonucu ruhsatsız tabancayla vurup yaraladıktan sonra kacan Metin Boyraz ve İbrahim Ethem Işık'ı yakalamak için polis çalışma başlattı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro ekipleri iki arkadaşın cep telefon sinyallerini takibe aldı. Zanlıların telefon sinyallerinden Ankara'da oldukları tespit edildi.

Sivas'tan Ankara'ya giden ekipler 2 kişiyi Çankaya'da gezerken yakaladı. Sivas'a getirilerek ifadeleri alınan Boyraz ve Işık çıkarıldıkları mahkemece ‘adam yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay günü yaralanan 2 kişinin sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi. (Milliyet)



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim