Rektörlere gitmeyin telefonu

  • Home
  • Rektörlere gitmeyin telefonu
Rektörlere gitmeyin telefonu
YÖK Başkanı rektörlere toplantıya katılmaması yönünde telefon açmış..Abone ol

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Üniversitelerarası Kurul'un (ÜAK) bugünkü olağanüstü toplantısına katılmamaları için rektörleri aradığı iddialarına ilişkin, ''Sicil amiriyim, her zaman ararım'' dedi.

YÖK Başkanı Prof tokai çakmak . Dr. Özcan, üniversitelerde kılık kıyafet konusunun değerlendirileceği ÜAK'ın olağanüstü toplantısı için ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'ne geldi.

Prof. Dr. Özcan, gazetecilerin ''toplantıya katılmamaları için rektörleri aradığı'' iddialarını hatırlatması üzerine, ''Sicil amiriyim her zaman ararım'' yanıtını verdi.

ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Akbulut ise sorular üzerine Türkiye'de hukukun üstünlüğünü savunmak üzere toplanacaklarını belirterek, YÖK Başkanı Özcan'ın rektörleri aradığı iddialarına dikkat çekilmesi üzerine, ''Onu bilemiyorum, ben aranmadım. Aranmış olan rektörler olduğunu duydum ama şu anda bazı rektörlerin katılmadığını sizler de görüyorsunuz. Uçakların kalkmadığını da biliyorsunuz.'' dedi.

Akbulut, YÖK Başkanı Özcan'ın Kurul'un olağanüstü toplantısının başında konuşma yaparak ayrılacağını belirterek, bir soru üzerine toplantıya katılan rektör sayısını henüz tespit etmediklerini kaydetti.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim