Eski aşık çıldırdı

  • Home
  • Eski aşık çıldırdı
Eski aşık çıldırdı
Ceyda Dövenci hakkında çıkan aşk dedikoduları İsmail'i çıldırttı.Abone ol

İsmail Hacıoğlu, sarhoş bir halde Ceyda Düvenci'nin evine gitti. Ceyda da bunun üzerine eski aşkını polise şikayet etti.

Rol aldıkları projelerdeki başarılı oyunculuklarıyla adlarını duyuran Ceyda Düvenci ile İsmail Hacıoğlu'nun geçtiğimiz yıllard promosyon çakmak a yelken açtığı aşk gündeme bomba gibi düşmüştü. Aralarındaki yaş farkı nedeniyle bir hayli eleştirilen ünlü çift, yıllarca süren ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktaladı.

BAĞIRIP ÇAĞIRDI

Ayrılığın ardından İsmail'in adı kimseyle anılmazken Ceyda'nın Yalım Ersoy ile yeni bir ilişkiye başladığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Ceyda Düvenci hakkındaki bu dedikodular, İsmail Hacıoğlu'nu durduramadı. Ceyda'yı unutamayan ve eski aşkına dönmek için her türlü yolu deneyen genç oyuncu, ne yaptıysa amacına kavuşamadı.

Ceyda Düvenci'ye her gün çiçekler gönderen, araya ortak arkadaşlarını sokan İsmail Hacıoğlu, sürekli "Hayır" yanıtı aldı. Pes etmemeye karar veren İsmail Hacıoğlu, geçtiğimiz günlerde aşırı alkollü bir şekilde Ceyda Düvenci'nin evine gitti.

Güzel oyuncu, gece yarısı evin önünde bağırıp çağıran İsmail'i polise şikayet etti. Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen İsmail, Ceyda'nın şikayetini geri alması üzerine serbest bırakıldı.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim