Sessiz cinayet

  • Home
  • Sessiz cinayet
Sessiz cinayet
İşitme engelli 19 yaşındaki kız sevgilisinine annesini öldürttü.Abone ol

Eskişehir’de işitme engelli 19 yaşındaki Esra Özada, evlenmelerine karşı çıktığını öne sürdüğü 44 yaşındaki annesi Zekiye Özada’yı kendisi gibi işitme engelli olan fabrika işçisi sevgilisi 21 yaşındaki Gökhan Uysal ve aynı yaştaki işitme engelli arkadaşı Faruk Furun’a öldürdürttü.

Öğretmen olan Zekiye Özada’yı bıçaklayarak öldürdükleri ileri sürülen Uysal ve Furan' hair transplant cost in turkey la birlikte şehir dışına çıkmaya hazırlanan Esra Özada, polis tarafından yakalandı.

Eskişehir Doğumevi Hastanesi Müdür Yardımcısı Niyami Özada’ya cep telefonundan mesaj gönderen kızı Esra Özada, annesinin öldürüldüğü bildirdi. Hemen eve gelen 48 yaşındaki Niyami Özada, Reşat Benli İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olan eşi Zekiye Özada'nın kanlar içindeki cesediyle karşılaşınca polise bildirdi.

Özada ailesinin evine gelen polisler, hareketlerinden şüphelendikleri Özada çiftinin işitme engelli kızları Esra Özada’yı gözaltına aldı. Esra Özada sorgulamasında suçunu itiraf ederek kendisi gibi işitme engelli olan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Gökhan Uysal ile evlenmek istediğini ancak annesinin karşı çıktığını söyledi. Esra Özada bunun üzerine sevgilisi Gökhan Uysal ve onun arkadaşı yine işitme engelli Faruk Furun ile birlikte plan yaptıklarını belirterek evin kapısını açıp bu kişileri içeriye aldığını, onların da bıçakla annesini öldürdüğünü anlattı. Esra Özada, cinayeti işleyen sevgilisi Gökhan Uysal ve onun arkadaşı Faruk Furan ile birlikte Eskişehir’den kaçmak için bavullarını topladıklarını anlattı.

Polisler Gökhan Uysal ile arkadaşı Faruk Furun’u evlerinde eşyalarını bavulla koyarken yakaladı. Faruk Furun’un bavulunda cinayette kullanılan kanlı bıçak ve ayakkabısında kan izleri bulundu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim