Wilsondan türban esprisi

  • Home
  • Wilsondan türban esprisi
Wilsondan türban esprisi
ABD Büyükelçisi Wilson türban konusunda esprili bir yanıt verdi Abone ol

Türkiye'deki türban tartışmalarına ilişkin görüşü sorulan ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson önce, ''ben hiç takmadım'' diyerek espriyle karşılık verdi.

Ardından Wilson, Türkiye'nin iç meselesi olduğunu belirterek, bu konu hakkında konuşmayacağını söyledi.


Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya karşı hava operasyonlarının başarılı sonuçlar verdiğini belir hair transplant turkey cost tirken, askeri yöntemlerin yanı sıra, siyasi ve ekonomik unsurları da içeren ''kapsamlı bir strateji'' uygulanmasının önemli olduğunu söyledi.

Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ergin Saygun'un katıldığı Yüksek Düzeyli Savunma Grubu toplantısı için Washington'da bulunan Wilson, Türk-Amerikan ilişkileriyle ilgili Washington'da küçük bir grup Türk gazeteciyi bilgilendirdi.

HAVA SALDIRILARI ÖNEMLİ ZARAR VERDİ

Wilson ayrıca, terör örgütü PKK'ya karşı son düzenlenen hava saldırıları için "Türkiye'nin hava saldırıları, PKK'ya önemli ölçüde zarar verdi. Bu da süreci ilerletmek için önemli'' dedi. Terör örgütü PKK ile mücadelede Iraklı Kürtlerin de müdahil olmasının önemli olduğuna işaret eden Wilson, ''Biz onlarla da diyalog içinde olmanın önemli olduğuna inanıyoruz ve bu gerçekleşti de.

Hem (Irak Devlet Başkanı Celal) Talabani, hem de (Iraklı Kürt lider Mesud) Barzani ile, PKK'ya giden kaynakların önünün kesilmesini konuştuk. Bazı adımlar attıklarına inanıyoruz. Bunların ne kadar etkili olduğunu göreceğiz. En azından o bölgede PKK'nın hoş karşılanmadığı açıkça ortaya konuldu. Bu da iyi bir şey'' dedi. Türk ordusunun kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya karşı askeri eylemleriyle ilgili ABD'nin bir şikayetinin olup olmadığı sorusuna ise Wilson, ''Hiç bir şikayet yok. Çok iyi işliyor'' yanıtını verdi.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim