Hoca aldatma davasında

  • Home
  • Hoca aldatma davasında
Hoca aldatma davasında
300 erkekle yattığı iddiasıyla eşine dava açan kocanın tanığı Beyaz hoca..Abone ol

"Şebnem Berrak A" takma adıyla yazdığı "Çıplak Tenimin Hafızası" adlı kitapta 300 erkekle yaşadığı ilişkilerini anlatan İngilizce öğretmeni Yeliz Y.’nin eşi, açtığı boşanma davasında Prof. Dr. Zekeriya Beyaz ile Prof. Dr. Arif Verimli’nin tanık olmasını istedi.

Bilgisayar Mühendisi A.Ç.Y, "Şebnem Be hair transplant cost turkey rrak A" takma adıyla yazdığı "Çıplak Tenimin Hafızası" kitabında, kendisini 300 erkekle aldattığını anlatan İngilizce öğretmeni eşi Yeliz Y.’ye açtığı boşanma davasında, Prof. Zekeriya Beyaz ile Psikiyatrist Arif Verimli’yi tanık olarak çağırdı.

Boşanma davasına önceki gün Sarıyer Aile Mahkemesi’nde devam edildi. Tanık Semiha Baksı, mühendis A.Ç.Y’nin çok efendi kişiliğine karşın eşi Yeliz Y’nin dengesiz bir kişiliğine sahip olduğunu belirtti. Tanık Semiha Baksı, "Bir keresinde burun ameliyatı olacağım demişti, ama geçmiş olsuna gittiğimizde göğüsleri için estetik ameliyat olduğunu öğrendik. Evini eşyalarını beğenmez, herkesin içinde eşini küçümseyerek onun hakkında ’şişman, kısa boylu, kepçe kulaklı’ gibi ifadeler kullanırdı" dedi.

Mühendis A.Ç.Y’nin avukatı, Yeliz Y’nin peruk ve güneş gözlüğü takarak katıldığı televizyon programının sunucuları ile diğer konuklar Prof. Dr. Zekeriya Beyaz ile Prof. Dr. Arif Verimli’nin tanık olarak mahkemeye çağrılarak yüzleştirme yapılmasını talep etti. Yeliz Y’nin avukatı ise kitabın yazılmış olmasının bu olayların yaşanmış olduğu anlamına gelmediğini söyledi. Duruşma ertelendi.

Taner Yener/Hürriyet



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim