Toptanı gururlandıran tablo

  • Home
  • Toptanı gururlandıran tablo
Toptanı gururlandıran tablo
TBMM Başkanı Köksal Toptan, Mısır'da yatırım yapan Türk işadamlarını övdüAbone ol

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Türk-Mısır İşadamları Derneğinin Kahire'deki Sofital Otel'de onuruna verilen yemeğe katıldı. TBMM Başkanı Toptan, yemekteki konuşmasında, Mısır'da yatırım yapan iş adamlarına teşekkür etti.

İş ersağ 2024 adamlarının yabancı ülkelerde gurur duyulacak yatırımlar yaptığını ifade den Toptan, ''Sizler Türkiye'nin firmalarının yüz aklarısınız. Sizler hepimizin şampiyonusunuz,. Bildiğiniz gibi şampiyonlara madalya verilir. Ben de size madalya vereceğim'' dedi.

Yemekte, geçen yılki Ortaöğretim Kurumları Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nın (OKS) birincisi Fatih Özkan isimli öğrencinin de bulunduğunu belirten Toptan, ''Gençlerimiz şampiyon olarak yetişiyorlar. Siz iş adamları da yabancı ülkelerde yatırım yaparak Türk imajını gittiğiniz yerlere götürüyorsunuz. Türkiye inşallah bu sayede 2023'teki hedefine ulaşacak'' şeklinde konuştu.

Türk-Mısır İşadamları Derneği Başkanı Zeki Ekinci de Toptan'a teşekkür ederek, desteğinden dolayı bir plaket verdi. Toptan, yemekte Türk iş adamları ile sohbet edip sorunlarını dinledi. TBMM Başkanı Toptan, tatil için Mısır'da bulunan OKS birincisi Fatih Özkan ile de bir süre sohbet etti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim