Engelli kızdan HAİN PLAN

  • Home
  • Engelli kızdan HAİN PLAN
Engelli kızdan HAİN PLAN
Eskişehir'de işitme engelli genç kız, annesini, sevgilisine öldürttü!Abone ol

Eskişehir'de işitme engelli genç kızın, kavgalı olduğu annesini, kendisi gibi engelli erkek arkadaşına bıçaklatarak öldürttüğü iddia edildi.

Polis, zanlıları genç kızın arkadaşının ayakkabısında belirlediği kan izinden yola çıkarak yakaladı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, işitme engelli E.Ö. (19), Doğum ve Çocu dünya gezisi k Hastalıkları Hastanesinde görevli babası N.Ö'nün yanına giderek, evlerinde öğretmen annesi Z.Ö'yü (44) yatağında kanlar içinde yatarken gördüğünü söyledi.

N.Ö, hemen durumu polise bildirdi. Emniyet güçleri, Z.Ö'yü, yatağında 8 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş buldu. Soruşturma başlatan polisler, genç kızın hareketlerinden şüphelendi.

Polisler E.Ö'nün cep telefonunundan kendisi gibi işitme engelli erkek arkadaşı G.U'ya (20), ''Annem evde uyuyor, gel'' yazılı SMS gönderdiğini belirledi. Polisler, E.Ö. ve G.U'nun ifadelerini aldı.

Bu sırada, G.U'nun ayakkabısında kan izi olduğunu belirleyen emniyet güçleri, soruşturmayı genişletti. Ailesiyle sorunlar yaşadığı bildirilen E.Ö'nün, annesini öldürtmek için, işitme engelli erkek arkadaşı G.U. ve işitme engelli arkadaşları F.F. (21) ile bir gün önce plan yaptığı öğrenildi.

E.Ö. ve F.F'nin yardımcı oldukları G.U'nun bıçağı saplayarak Z.Ö'yü öldürdüğü; olaydan sonra üzerlerindeki kıyafetleri değiştirdikleri ve kent dışına kaçmak için hazırlık yaptıkları iddia edilen 3 işitme engelli gence ait kanlı kıyafetler ile olayda kullanılan bıçak bulundu. E.Ö, G.U. ve F.F'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim