Maldonado idmana çıktı

  • Home
  • Maldonado idmana çıktı
Maldonado idmana çıktı
Fenerbahçe'nin yeni transferi Maldonado Samandıra'da ilk kez idmana çıktıAbone ol

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda 3 Şubat Pazar günü Galatasaray ile yapacağı çeyrek final ilk maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde ak google seo şam yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve istasyon çalışmasının ardından, kanatlardan ortalarda gol ve şut çalıştı. Antrenman, yarım alanda çift kale maçla sona erdi.

Fenebahçe'nin yeni transferi Şilili Maldonado, bu akşam ilk kez antrenmanına çıktı. Antrenman öncesinde teknik direktör Zico ile bir süre görüşen Maldonado'yu, daha sonra Brezilyalı teknik adam, takım arkadaşlarıyla tanıştırdı. Neşeli geçen antrenmanda futbolcuların sık sık birbirleriyle şakalaştıkları gözlendi.

AFP Carlos için geldi

Bu arada İspanya'nın Tele Madrid Televizyonu ve Fransız Haber Ajansı AFP de sarı-lacivertlilerin antrenmanından görüntü aldı. Tele Madrid ekibinin, Roberto Carlos ile röportaj yapmak için İstanbul'a geldiği bildirildi. Fenerbahçe, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim