Bakana hediye futbolcu

  • Home
  • Bakana hediye futbolcu
Bakana hediye futbolcu
Çevre Bakanı Veysel Eroğlu'na Turgutluspor'dan sürpriz hediyeAbone ol

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu ekiplerinden Turgutluspor'da, kulüp onursal başkanı ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun Afyonkarahisarspor'a istediği golcü quanto costa il trapianto di capelli futbolcu Erman'ı ''jest olsun'' diye takıma hediye ettiklerini söyledi.

Serhat Orhan, düzenlediği basın toplantısında, Ankara ziyaretinde Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile biraraya geldiklerini, Turgutluspor'un, 14 golle gol krallığı yarışmasında ilk sırada bulunan Erman'ı transfer etmek istediklerini söylediğini bildirdi.

Orhan, şunları kaydetti: ''Bakanımızın bizden bu futbolcuyu istemesi üzerine, ilçemize özellikle Irlamaz Çayı Sosyal Tesisleri'nin kazandırılmasında büyük emek sahibi olması nedeniyle Erman'ı takıma hediye ettik. Bu futbolcumuzun Afyonkarahisar'a transferi tamamen bakanımızın bizden istemesi ve bizim de ilçemize vermiş olduğu katkılara karşılık bir jest olarak gerçekleşmiştir. Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz ve futbolcumuza yeni takımında başarılar diliyoruz.''



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim