Beşiktaşta Delgado şoku

  • Home
  • Beşiktaşta Delgado şoku
Beşiktaşta Delgado şoku
Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı öncesi Arjantinli Delgado şoku yaşandıAbone ol

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Çaykur Rizespor ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürürken, sağ arka adalesinde sertleşme meydana gelen Delgado, çalışmayı yarıda bıraktı.

BJK cinsel takviye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan idmanda, sağ arka adalesinde sertleşme meydana gelen Arjantinli oyuncu Delgado, çalışmayı tamamlayamadı.

Kulüp doktorları, Delgado'nun durumunun yapılacak kontrollerin ardından yarın sabah netlik kazanacağını açıkladı. Bu arada dünkü antrenmanda bel kaslarında meydana gelen spazm nedeniyle çalışmayı bırakan Gökhan Zan'ın yanısıra belindeki ağrıları geçen Tello, bugünkü çalışmada yer aldı.

Antrenmana takım halinde ısınmayla başlayan siyah-beyazlı oyuncular, süreli koşuların ardından hücum ve savunma olarak iki gruba ayrıldı ve mevkileriyle ilgili çalışmalar yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları süren Mehmet Sedef ve Serdar Kurtuluş'un tedavileri sürerken, izinli olan Rüştü de bugünkü idmanda yer almadı. Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını, yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra da Rize'ye gidecek.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim