Aslanlara sobalı önlem

  • Home
  • Aslanlara sobalı önlem
Aslanlara sobalı önlem
Sıcak iklime alışkın hayvanlar, elektrikli sobalarla ısıtılıyorAbone ol

Türkiye'yi beyaza büründüren kar, Samsun'da da aralıksız devam ediyor. Hava sıcaklığı sıfırın altında 1 dereceye kadar düşünce Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yetkilileri, 24 tür 59 çeşit 221 hayvan için tedbirler aldı.

Yetk hair transplant cost in turkey ililer, özellikle sıcak iklim şartlarına alışık olan aslan ve kaplanların kafeslerine elektrikli soba koydu. Ayrıca aslan ve kaplanlara otlardan döşek de hazırlayan görevliler, kış şartlarının olumsuzluğuna rağmen sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Müdürü Veteriner Nuran İşler, alınan önlemlerle hayvanların kış şartlarına uyum sağladığını söyledi.

İşler, şunları söyledi: "Hayvanat bahçemiz, egzotik yapılı, yaban ve evcil hayvanlarımızla dolu. Bunların içerisinde soğuktan etkilenecek hayvanlarımızın kafeslerinin içerisine ısıtma sistemleri yerleştirdik. Bulundukları alan içinde daha rahat ortamda kalabilmeleri için yatak düzeyinde otlarla veya düşeklerle hazırlıklar yaptık. Karla birlikte hayvanlarımız bu ortamlarına uyum sağladılar. Şu an memnunlar, Herhangi bir etki altında kalmadılar. Sağlık durumları çok iyi. Eğlenceli bir şekilde günlerini geçiriyorlar."



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim