1 YTLye maç bileti

  • Home
  • 1 YTLye maç bileti
1 YTLye maç bileti
Turgutluspor'da, sezon sonuna kadar maç bilet fiyatlarının 1 YTL olacağı bildirildi.Abone ol

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda mücadele eden Turgutluspor'da, sezon sonuna kadar maç bilet fiyatlarının 1 YTL olacağı bildirildi.

Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, düzenlediği basın toplantısında, ersag takımın ilçede yaşayan herkes tarafından desteklenmesi, maçlarının izlenmesi amacıyla, sezon sonuna kadar kapalı ve açık tribün bilet fiyatlarını 1 YTL olarak tespit ettiklerini söyledi.

Ara transfer döneminde Erman, Ahmet Ertaş ve Tamer'in satışını gerçekleştirdiklerini, Afyonspor'da kiralık olan futbolcuları Melih ile Eren'i geri çağırdıklarını kaydeden Orhan, şu bilgiyi verdi:

"Eski takım kaptanımız Koray, İzmirspor'dan İbrahim ile altyapımızda yetişen Fatih Özece'yi kadromuza dahil ettik. Klasman grubu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antalya kampında takımımız ilk katıldığı turnuvada 117 bin YTL'lik gelir elde etti. Devam eden Manavgat Turnuvası'nda da 90 bin YTL'lik gelir elde etmeyi planlıyoruz. Bu gelir ile SSK ve vergi borçlarımızı sıfırlayarak borçsuz bir kulüp durumuna geleceğiz. Klasman Grubu'ndaki maçlarda takımımızı 12. adam olarak nitelendirdiğimiz Turgutlulu gençler sırtlayacaktır."



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim