Marmarisi karıştıran eşek

  • Home
  • Marmarisi karıştıran eşek
Marmarisi karıştıran eşek
Marmaris'te mezbahanın yanında dolaşan bir eşeğin fotoğrafı ortalığı karıştırdı.Abone ol

Marmaris'te mezbahanın yanında dolaşan bir eşeğin fotoğrafının yerel Yenisayfa gazetesinde yayımlanması ortalığı karıştırdı.

Hafta sonu bir oteldeki konseri izleyen kalabalıkla, Marmaris Belediyesi Mezbahası'nın önünde dolaşan bir eşeğin görüldüğü iki fotoğrafla manşetten verilen "Kutlarız sizi! metal kalem " başlıklı haberde, ilçede bir kültür ve sanat merkezi bulunmaması eleştirildi, bina karşılık dev mezbaha tesislerinin boş durduğu iddia edildi. Haberde "Marmaris mezbahasında yaban eşeklerinden başka hayvan olmadığı için burada görevlendirilen personel bütün gün işsizlikten boş oturuyor. Yaban eşeklerine mekan olan Marmaris mezbahası onlara doğal bir park olmuş" ifadeleri yer aldı.

Haber ve eşekli fotoğraf belediye yönetimini harekete geçirdi, mezbaha çalışanlarının görüşü istendi. İşçiler, Yeni Sayfa yayın yönetmeni Umur Özlüer'in, 28 Ocak'ta otomobiliyle eşeği ürkütüp mezbaha civarına yönlendirdiğini iddia etti. Bunun üzerine belediye yetkilileri, Yensayfa'nın haberini "uydurma", Umur Özlüer'i "kurgu haber yapmakla" suçlayan bir kınama açıklaması yaptı.

Belediyenin yazılı açıklamasını yerel gazeteler Yankı, Gündem ve Manşet gazetelerinde birinci sayfadan yayımladı. Açıklamada “Ülkemizin en sağlıklı mezbahalarından birisi olan yeni tesisi karalamak amacıyla kendi çirkin haberlerini yaratmaya çalışmaktadır. Halk sağlığını ve kamu tesislerine güveni çok yakından ilgilendiren konularda, kamuoyunu yanıltıcı bu mantık dışı girişimi kınıyoruz" denildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim