Trafiğe neşter atıldı

  • Home
  • Trafiğe neşter atıldı
Trafiğe neşter atıldı
Saıryer'de ulaşım sorununa derman olacak projenin temeli atıldı.Abone ol

Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün’ün, Sarıyer’in ulaşım sorununu çözmek için hazırladığı projelerden biri olan Sarıyer-Çayırbaşı ‘Karayolu Tünel Yolu’ projesinin temeli atıldı. Başkan Yusuf Tülün, ‘Bu projemizle Sarıyer’in ulaşım sorununu büyük ölçüde çözmüş olacağız’ dedi.

Başkan Yusuf Tülün’ün girişimleri sonucunda İstanbul Büyük Şehir B ekrem seyfullah elediyesi tarafından ihalesi yapılan Sarıyer- Çayırbaşı arasındaki tünel’in temeli, Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Büyük Şehir Fen İşleri Daire Başkanı Abdurahman Uçak, Büyükşehir Altyapı Hizmetleri Genel Müdürü Mücahit Demirtaş, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcılarının katılımıyla Çırçır mahallesinde ilk kazma vuruldu.

Göreve geldiği günden bu yana Sarıyer’in ulaşım sorununu çözmek için çalışmalarına devam eden Başkan Yusuf Tülün, Sarıyer-Çayırbaşı ‘Karayolu Tünel Yolu’ projesiyle Sarıyer’in ulaşım sorununu büyük ölçüde çözüleceğini belirterek; ‘ Bugün çok önemli bir gün göreve başladığımız günden bu yana Sarıyer’in trafik sorunu için projeler ortaya koyduk. Şimdi temelini attığımız projeyle Sarıyer’in ulaşım sorununu büyük ölçüde çözmüş olacağız. Biz söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sarıyerlilere hayırlı uğurlu olsun.’dedi.

Sarıyer Belediyesi’nin teklifi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği tünel, Sarıyer Merkez Mahallesi sınırları içindeki Çırçır suyu mevkiinde başlayıp, Kazım Karabekir Mahallesi sınırları içerisinde kalan eski tekel kibrit fabrikasının yanında bitecek. Çift yönlü 2 tünel şeklinde yapılacak karayolu tüneli (2307m x 2) toplam 4 bin 614 metre olacak.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim