Hayata BÖYLE tutundu

  • Home
  • Hayata BÖYLE tutundu
Hayata BÖYLE tutundu
Doğuştan cam kemik hastası. Dokununca kemikleri kırılıyor. Ama o hayata dört elle tutunuyor...Abone ol

Daha 22 yaşında... Doğuştan "cam kemik" hastası. Dokununca kemikleri kırılıyor. O kadar azimli ki... Ailesine yük olmamak için, kendi tedavi masraflarını da kendisi karşılıyor.

Hastalığı nedeniyle vücudunda fiziksel gelişim bozukluğu oluşan, dokun turkey hair transplant package unca kemikleri kırılan Zeynep Güneri, 12 yaşından itibaren tek elini kullanarak resim yapıyor.

Yaptığı resimlerle iki kişisel sergi açtı. Rahatsızlığından dolayı, hiç okula gidemedi ama kardeşinden de okuma yazma öğrenmeyi ihmal etmedi. Daha sonra ''Cam Kız İyileşecek'' adlı bir dergi çıkarıp sattı ve ameliyat oldu.

AMELİYAT GELİRİNİ ELDE ETTİ

"Aileme yük olmadan tedavi masraflarımı karşılayabilmek için dergi çıkardım" diyen Zeynep, bin adet derginin 300'ünü satarak sol kolundan yapılacak ameliyatın gelirini elde etti.

Derginin geliriyle tedavisini ve eğitimini tamamlamak istediğini ifade eden Zeynep şöyle dedi:

"Basılan bin derginin 300'ünün satışını kişisel çabalarımla yaptım. Elde ettiğim geliri daha rahat bilgisayar kullanabilmek ve resim yapabilmek için sol kolumun ameliyat masrafı için kullanıyorum"

BACAKLARI DİZ ALTINDAN KESİLDİ

Güneri, rahat oturabilmek ve ağrılarından kurtulabilmek için doktorunun önerisiyle daha önce bacaklarının diz altından kesildiğini, ancak tedavisinin henüz bitmediğini belirtti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim