Feldkamp Serkanı övdü

  • Home
  • Feldkamp Serkanı övdü
Feldkamp Serkanı övdü
Kalli, Serkan'ı öve öve bitiremedi. İsakson transferi hakkında da konuştu;Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan bir röportajında, Serkan'ı överek, ''Ne istediğini bilerek şansını kullanıyor. Nonda ve Şükür'ün yerini alıyor, orta sahanın sağında oynuyor. Onun için nerede oynadığı önemli değil. Her zaman uyanık. Bu da hoş turkey hair transplant cost uma gidiyor'' dedi.

Serkan'ın ve Barış Özbek'in iyi eğitimli U21 oyuncuları olduğunu ve her iki oyuncunun da çok çalıştığını belirten Feldkamp, ''Sadece şımarmamaları lazım. Kulübün sözleşmelerini uzatmak istemesi, gelişmeleri hakkında her şeyi söylüyor'' değerlendirmesini yaptı.

Feldkamp, ligde 20 karşılaşmadan sonra şampiyonluk mücadelesinin Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanacağına inanıp inanmadığı şeklindeki bir soruya, ''Hayır, ben böyle görmüyorum. Beşiktaş ve Sivasspor'u da bu mücadeleye dahil etmek lazım. Şampiyonluk yarışı, karşı karşıya oynanacak maçlar sonucunda belirlenecek'' karşılığını verdi.

İSAKSON KARARI

Galatasaray'ın İsveç Milli Takımı kalecisi İsakson'u transfer etmek istemesiyle ilgili bir soruyu da Feldkamp, ''Bu, işlerini iyi yapan Türk kalecilerime karşı bir güvensizlik olarak algılanmamalı. Ben, daha fazla kalite ve liderlik rolü üstlenebilecek birini istiyorum'' diye yanıtladı.

İsakson'la şu ana kadar anlaşmaya varılmadığını da kaydeden Feldkamp, transfer süresinin uzatılmasına ve 6 yerine 8 yabancı oyuncuya sahip olmalarına izin verilmesine de sevindiğini kaydetti.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim