Beyoğlunda iki usta

  • Home
  • Beyoğlunda iki usta
Beyoğlunda iki usta
Beyoğlu Sohbetleri, uzun bir aradan sonra yeniden başladı... Abone ol

Beyoğlu Sohbetleri , Beyoğlu’nun geleneksel tarihi dokusunu aktarmak amacıyla düzenleniyor. Konusunda uzman konuşmacılar Beyoğlu’nu tarihiyle, öyküleriyle, yaşanmış hikayeleriyle anlatıyor.
< best hair transplant in turkey br>Beyoğlu Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve her ay birbirinden değerli sanatçıların konuk edildiği Beyoğlu Sohbetleri’nin bu yıl ilk konukları fotoğraf konusunda iki usta, Ara Güler ve Şakir Eczacıbaşı. Beyoğlu’nun değişik mekanlarında yapılan Beyoğlu Sohbetleri’nin bu yıl başlangıcı, Muammer Karaca Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi.

Her iki konuğunda en büyük özelliklerinin fotoğraf çekmesi olunca ve Beyoğlu’nun fotoğraf bakımından zengin olması nedeni ile Beyoğlu iki usta tarafından fotoğraf anıları ile anlatıldı. Programda ayrıca iki usta fotoğrafçı, birbirlerinin fotoğraflarını çektiler.

Geniş bir davetli katılımının yaşandığı sohbet sonunda Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Ara Güler ve Şakir Eczacıbaşı’na birer plaket ve çiçek taktim etti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim