Şahsi kanaatidir açıklaması

  • Home
  • Şahsi kanaatidir açıklaması
Şahsi kanaatidir açıklaması
Orgeneralin yaptığı açıklamalarıo yorumlayan Kuzu basına farklı yansıdı dediAbone ol

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın türbanla ilgili açıklaması için söylediği sözlerin basına farklı yansıdığını söyledi.

TBMM'de g hair transplant in turkey azetecilerin sorularını cevaplayan Burhan Kuzu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın türban ile ilgili sözleri için söylediği, "Şahsi kanaatidir" şeklindeki sözlerine açıklık getirdi.

Sözlerinin basına yanlış yansıdığını dile getiren Burhan Kuzu, şöyle konuştu: "Şahsi kanaatidir değerlendirmesinde bulunurken, görüş anlamında söylemiştim. Sayın Büyükanıt, çok saygın, çok sorumlu önemli bir devlet adamıdır. Ben kendilerini çok severim, sayarım ve de görüştüğüm birisidir. Ben şahsi derken, tespiti anlamında söyledim. Bizim dışımızda anlamında demedim. Kurum dışında şahsi görüşü anlamında demedim. Sözlerim farklı yansıdı. Tepki göstermek için değil, Anayasa Komisyonu Başkanı olarak bir açıklama sordunuz ben de yaptım. Tespit ettiği bir hususu şahsi görüşü derken, kurum ve bizim dışımızda bir görüş diye söylemedim."



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim