Soyluya sürpriz pankart

  • Home
  • Soyluya sürpriz pankart
Soyluya sürpriz pankart
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bursa'da sürprizle karşılaştı.Abone olDP lideri Soylu'yu Bursa'da Anavanlı ve DP'li yöneticiler birlikte ağırladı.  Mitingte “Merkez sağın adresi belli. DP+Anavatan”, “Biz birleştik Ankara’da birleşsin” pankartları açtıldı..

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun Bursa gezisinde merkez sağ birleşme mesajı verdi.

Gezisine partisinin Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlayan Soylu’ya, gün boyunca DP Bursa İl Başkanı Münim Ekinci’nin yanı sıra Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Ahmet Könde de eşlik etti.

BİZE GÜVENİN

Karacabey'de Parti otobüsünden karşılamaya gelen 6 bin ki hair transplant turkey cost şiye hitap eden DP lideri Soylu, “Benim partim bana güvendi, siz de bize güvenin ki, şu Türkiye’yi hakettiği noktaya bir getirelim ve Türkiye’yi zenginliğe, kalkınmaya, refaha, Türkiye’deki gençleri daha iyi eğitime, Türkiye’deki kadınları daha iyi bir yaşam standardına hep beraber ulaştırabilelim” dedi.

AKP iktidarının yerel yönetimlere ilişkin uygulamalarını da eleştiren Soylu, “Yıllar önce köylülükten belde olmuş, ‘Aman bir belediye başkanımız oldu. Aman hizmet ayağımıza geldi’ diyen tam 1000’e yakın belediyeyi bugün ‘Siz artık belediye değilsiniz, yine merkezden hizmet alacaksınız’ diye çağdışı dünyanın yok saydığı bir anlayışla karşı karşıya bırakmak istiyorlar. Oysa devletin görevi Türkiye’yi yönetenlerin temel görevi tek bir şeydir, yerinden yönetimle milleti kucaklaştırmaktır, milleti buluşturmaktır. Bu yapılan yanlıştır. Bu ortaya konulan anlayış yanlıştır. Hükümetin bu tavrı kabul edilmezdir. Göreceksiniz Türkiye’de ortaya koyduğu tavrın karşılığını, bu siyasi anlayış en yakın zamanda bu millet tarafından karşılığını bularak görecektir” diye de ekledi.

ESNAFI GEZDİ

Soylu konuşmasının ardından Karacabey Belediye Başkanlığı’nın yaptırdığı kapalı Pazar yerinin açılışını yaptı. Kurdelayı kalabalığın arasındaki bir çocukla birlikte kesen DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Pazar yerini gezerek, esnafın sorunlarını dinledi. Karacabey İlçe Başkanı Mustafa Çapın ile Karacabey Belediye Başkanı Ergun Koç’u makamında ziyaret eden Soylu, daha sonra ise, belediyeye ait bir iş merkezinin açılışını yapıp, bir düğün salonunun temelini attı.

KİMLER KARŞILADI?

Mehter Takımı’nın da hazır bulunduğu karşılama töreninde vatandaşların tek tek elini sıkan Soylu’ya burada, Divan Kurulu ve GİK üyeleri, DP Bursa İl Başkanı Mümin Ekinci, Karacabey İlçe Başkanı Mustafa Çırpan, Karacabey Belediye Başkanı Ergun Koç, Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı Ahmet Könde ile Karacabey İlçe Başkanı Mustafa Hari eşlik etti.

Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim