Maldonado izdihamı

  • Home
  • Maldonado izdihamı
Maldonado izdihamı
1.5 yıllığına imza atacak. Sabah sağlık kontrolünden geçti. Yıllık 1.3 milyon dolar alacak... Abone olFenerbahçe Kulübü'nün yeni transferi Şilili futbolcu Maldonado, İstanbul'a geldi. Bugün kontrolden geçen Maldonado, yıllık 1.3 milyon dolara sözleşme imzalayacak.
ATATÜRK HAVAALANINDA MALDONADO İZDİHAMI


Fenerbahçe Kulübü'nün 1,5 yıllığına anlaştığı Maldonado, saat 22.45'te Amsterdam üzerinden uçakla geldiği Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçeli yöneticiler ve taraftarlarca karşılandı. Şilili futbolcunun havaalanının Dış Hatlar Terminali'nden çıkışı sırasın metal kalem da dışarıda tezahürat yapan çok sayıda taraftar izdihama neden oldu.

Alex, gel dedi
FBTV'ye açıklamalarda bulunan Şilili oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe gibi bir dünya kulübüne gelmekten dolayı çok mutluyum. Tanıdığım insanların olduğu bir takıma geldim. Alex, Deivid, Edu ile beraber oynadım, Lugano'yla ise karşı takımlarda oynadık. Onlarla aynı takımda olmak beni mutlu ediyor. Performansımı en üst düzeyde tutup Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum. Buraya gelmeden önce Alex'le konuştum. O bana Fenerbahçe ile ilgili çok güzel şeyler anlattı."

Maldonado, bu sabah Acıbadem hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Saat 13:00'de ise imza töreni var.
Fenerbahçe, Sevilla maçında ünlü oyuncuyu da oynatmak istiyor. Bu nedenle UEFA'ya 1 Şubat'ta verilecek listede onun da adı olacak.

SANTOS'DAN GELDİ

Tam adı Claudio Andres del Maldonado Rivera olan 1980 doğumlu futbolcu, Şili Milli Takımı'nda kaptanlık da yaptı. Futbola Şili'nin Colo- Colo kulübünde başlayan Maldonado 2000 yılında Brezilya kulübü Sao Paulo'ya 2.1 milyon dolara, 2003'te de Cruzeiro'ya transfer oldu. 2006'da Santos'a 4.5 milyon dolara satıldı.

ZİCO'NUN ÇİFT FORVET PLANI

Maldonado'nun gelişiyle birlikte Fenerbahçe'nin sisteminin de değişeceği konuşuluyor. Samandıra'da futbolcuların aralarında, "Maldonado da geldi. Kezman da form tuttu. Çift forvete dönüş olabilir" diye konuştukları öğrenildi. Teknik direktör Zico'nun da yeniden 4-3-1-2 sistemine dönmeyi düşündüğü, Semih ile Kezman'a ileride, Şilili yeni transfere orta sahada Aurelio ve Deivid'in arkasında görev verip kanatlarda oynayacak Gökhan ile Carlos'tan çizgiyi daha verimli kullanmalarını istemeyi düşündüğü öğrenildi.

Kategori : SPOR

Whatsapp İletişim