Tarzan iki Aslanın peşinde

  • Home
  • Tarzan iki Aslanın peşinde
Tarzan iki Aslanın peşinde
Transferin en hareketli kulüplerinden Manisaspor, gözünü Florya'ya diktiAbone ol

Transferin en hareketli kulüplerinden Vestel Manisaspor, Danimarkalı Dalgaard'ın ardından Portekizli Da Silva'yla da anlaşyı. Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaraylı Necati ve Sabri'nin transferi i Promosyon Kalem çin İstanbul'a gitti.

Galatasaray'ın Hakan Balta'nın transferinden kaynaklanan 900 bin euroluk borcunu ödemediğini, bu paraya karşılık sarı kırmızılı kulüpten Necati ile Sabri'yi istediklerini söyleyen Başkan Kenan Yaralı, "Teknik direktörümüz Yılmaz Vural, bu 2 oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Özellikle eski futbolcusu olan Necati konusunda çok ısrarlı. Bu oyuncuları renklerimize bağlamak için gerekeni yapacağız" dedi.

Öte yandan bugün Manisa'ya gelerek sağlık kontrolünden geçen Danimarkalı Thomas Dalgaard'la 3,5 yıllık anlaşma yapan yönetim, Portekizli hücuma dönük orta saha oyuncusu Targino Da Silva'yla da el sıkıştı. Portekiz 1'inci Lig takımlarından Vitoria Guimaraes'te oynayan 22 yaşındaki futbolcuyla prensip anlaşmasına varan Menajer Adnan Fidan'ın Targino Da Silva'yla birlikte Türkiye'ye geleceği bildirildi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim