Karnındaki bebeğiyle öldü

  • Home
  • Karnındaki bebeğiyle öldü
Karnındaki bebeğiyle öldü
Sobadan zehirlenen Zeynep Özdal’ın karnındaki 9 aylık erkek bebeği öldü.Abone ol

Eskişehir evinde yaktığı kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 24 yaşındaki Zeynep Özdal’ın karnındaki 9 aylık erkek bebeği öldü. Yoğun bakım servisinde yaşama döndürülen Zeynep Özdal’ın ise bugün beyin ölümü gerçekleşti.

Gündoğdu Mahallesi Akbalık cinsel takviye Sokak’ta dün saat 17.30 sıralarında eve giden yakınları 9 aylık hamile Zeynep Özdal’ı haraketsiz halde buldu. Çağırılan 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Zeynep Özdal’ın karnındaki erkek bebeğin öldüğü belirlendi. Hastaneye kalbi ve solunumu durmuş bir halde getirilen Zeynep Özdal, acil servis doktorlarının yaptığı müdahale sonucunda yaşama döndürüldü. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Zeynep Özdal’ın bugün öğle saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.

Doktorlar Zeynep Özdal’ın karnındaki bebeğin henüz alınmadığını, kendisinin de yaşam destek ünitesine bağlı olduğunu ancak beyin ölümünün gerçekleştiğini söyledi. Hastane yetkilileri Özdal’ın şu an cihazlara bağlı olduğu için kalbinin çalıştığını, solunumunun devam ettiğini kaydetti.

Bu arada Devlet Hastanesi’ne gelerek Zeynep Özdal’ın beyin ölümünün gerçekleştiğini öğrenen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yakınları, Zeynep Özdal’ın bir kuruluşta özel güvenlik elamanı olarak çalışan 28 yaşındaki Mehmet Özdal ile bir yıl önce evlendiklerini belirtti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim