Tatilcinin gözde mekanı

  • Home
  • Tatilcinin gözde mekanı
Tatilcinin gözde mekanı
Abant Tabiat Parkı'nda karın oluşturduğu manzara, tatilcilerin ilgisini çekiyor. Abone ol

Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda karın oluşturduğu manzara, tatilcilerin ilgisini çekiyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Abant Tabiat Parkı, etkili kar yağışının ardından oluşan manzarası ve buz tuta tokai çakmak n gölün güzelliğiyle adeta kartpostalları andırıyor. Kar yağışı ve etkili fırtınaya rağmen, tatilciler, kar topu oynayarak ve atlarla göl turu yaparak eğlenceli vakit geçiriyor.

Kar kalınlığının 50 santimetreyi geçtiği Abant'taki bazı tatilcilerin araçlarının kar altında kaldığı ve güçlükle çıkarıldığı gözleniyor. Abant'a gelen tatilcilere at ve faytonlarla gezdiren köylüler, kar yağışı ve fırtına nedeniyle zor anlar yaşıyor. Üşümemeleri için atların üzerini battaniyeyle örten köylüler, ateş yakarak ısınmaya çalışıyor.

Bu arada, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle aç kalan ördeğin Abant Palace Oteli'nin önüne konması, ilginç bir görüntü oluşturdu. Abant Palace Oteli Genel Müdürü Alpaslan Kılıç, sezonun çok iyi gittiğini ifade ederek, ''Bayram tatili, daha sonra yeni yıl ve şimdi de yarı yıl tatili çok güzel geçiyor. Otelimiz yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet veriyor. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğini tahmin ediyoruz'' dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim