Türbanda SON NOKTA

  • Home
  • Türbanda SON NOKTA
Türbanda SON NOKTA
Ankara'daki türban trafiği baş döndürdü. Yeni sıcak gelişmeler yaşandı. Ve son nokta konuluyor.Abone olİNTERNETHABER

AK Parti ve MHP'li 348 milletvekilinin imzasını taşıyan Anayasa değişikliği teklifi ile Yükseköğretim Kanununda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.

Ankara tamamen türbana kilitlendi. Başkentte başdöndüren bir türban trafiği yaşanıyor. Türban i turkey hair transplant package çin değişiklik öngören yasal düzenlemeye dair AK Parti ve MHP gruplarında imzalar tamamlandı. Değişiklik talebinin Meclis'e sunulması beklenirken, üç önemli gelişme daha oldu...

Bunlardan birincisi tartışılan 42. maddeyle ilgili...
Ek kelime: AK Parti ve MHP bu maddeye YÜKSEKÖĞRETİM kelimesini eklemeyi kararlaştırdı. Böylece türban yasağı sadece üniversite öğrencileri için kalkmış olacak. Lise ve ortaöğretim kurumlarında yasak sürecek.

Türban ziyaretleri: AK Parti ve MHP yöneticileri, başörtüsüne üniversitelerde serbestlik tanıyan Anayasa değişikliği çalışmaları çerçevesinde CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Anadol ile Hakkı Suha Okay'ı ziyaret etti.
AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, DSP ile görüşmelerinin ardından, CHP grup başkanvekilleriyle bir araya geldi.

Okay'ın odasında gerçekleşen görüşme 35 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Bozdağ, Vural ve Okay açıklamalarda bulundu.

Başbakandan yasak!: Türbanla ilgili Başbakan Erdoğan'dan bir de yasak kararı geldi. Erdoğan, 4 kişilik komisyon üyesi dışındaki AK Partili vekillere türbana dair konuşma yasağı getirdi.

Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim