Kayserinin Gökhan kararı

  • Home
  • Kayserinin Gökhan kararı
Kayserinin Gökhan kararı
Fenerbahçe iki futbolcuyu resmen istedi. Kayserispor cephesinden cevap geldi.Abone olLig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi'ne telefonla bağlanan Süleyman Hurma, Gökhan'ın kararını beklediklerini, Mehmet'i ise kesinlikle satmayacaklarını söyledi.... İşte çarpıcı açıklamalar...

"MEHMET TOPUZ KALACAK"

"Mehmet Topuz'in transferi kesinlikle söz konusu d hair transplant turkey before and after eğil. Çünkü burada çok mutlu, kendisi de bunu söylüyor. Mehmet Topuz'un 31 Mayıs 2009'a kadar sözleşmesi var, ondan önce hiçbir şekilde satmayı düşünmüyoruz.

"FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ TATMİNKAR"
"Fenerbahçe'nin Gökhan ile ilgili münferit bir teklifi yok. Gökhan ve Mehmet'i beraber istiyor. Biz de Mehmet'i hiçbir şekilde satmayı düşünmediğimiz için görüşme olmadı. Yani tek başına Gökhan'ın satışı için Fenerbahçe ile görüşmedik. Bizim zaten oyuncuları satmak gibi bir niyetimiz yok. Mehmet meselisinin ise parayla hiç alakası yok. Zaten F.Bahçe'nin teklifi Türkiye için gerçekten tatminkardı. Ama biz inşaat şirketi değiliz, kadromuzu korumak zorundayız. Bazı takımlar Fatih Tekke ve Nihat gibi önemli isimleri sattılar yerlerini doldurmak için çok daha fazla para harcadılar. Biz bu durumda kalmak istemiyoruz."

"G.SARAY BİZİ ARAMADI"
"Sezon başında Galatasaray, Gökhan Ünal ile bizden habersiz birçok kez görüştü. Tüm kamuoyu bunu biliyor. Başkanımız daha sonra onlara, "Bir teklif gelirse size bildiririz" demişti. Biz onlara bunu söyledik, onlardan cevap gelmedi. "

Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim