Çağrısına yanıt geldi!

  • Home
  • Çağrısına yanıt geldi!
Çağrısına yanıt geldi!
İbrahim Tatlıses canlı yayında çok önemli bir konuya çağrı yapmıştı.. Yanıt geldi...Abone ol

Hayalin İçin Söyle yarışmasında jüri üyeliği yapan İbrahim Tatlıses, geçen haftaki programda bir çağrıda bulunarak muhtaç durumda olan ve yatacak yerleri bulunmayan aktörlük, ressamlık, tiyatroculu hair transplant cost turkey k gibi sanatın farklı alanlarında eserler ortaya koymuş sanatçılara yardım edilmesini istemişti.

Tatlıses’in bu çağrısına AK Parti Milletvekili Osman Yağmurdereli ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yanıt verdi. İbrahim Tatlıses, programda yaptığı açıklamada Yağmurdereli’nin Beyoğlu’nda 67 odalı plato olarak kullandığı binasını bu iş için ayırdığını söyledi. Tatlıses, Kadir Topbaş’ın da plato için gerekli olan tüm eşyayı sağlama sözü verdiğini belirtti.

Tatlıses, "Zaten Başbakanımız Tayyip Erdoğan’ın da bir şeyi varmış, 70-80 dönüm bir yer bulun, bu yeri acil yapalım diye... Ben Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür ediyorum. Osman Yağmurdereli’ye teşekkür ediyorum. Böyle birşey söylediğim için kendime teşekkür etmiyorum, çünkü herkesin görevi bu, herkesin söylemesi lazım" diye konuştu.

kaynak: televizyongazetesi.com



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim