MAHREM sırlara dava

  • Home
  • MAHREM sırlara dava
MAHREM sırlara dava
Aydın Doğan, Emin Çölaşan'a verdiği paraları çıkarmakta kararlı. Tazminat olarak 50 bin YTL istedi. Abone ol21 yıl süreyle Hürriyet Gazetesinde çalıştıktan sonra işine son verilen Gazeteci Emin Çölaşan, eski patronu Aydın Doğan ile mahkemelik oldu.

Doğan, Çölaşan için, "Sırlarımızı açıklad çok dilli seo ı, kişilik haklarımı zedeledi, beni kamuoyunda küçük düşürdü’’ dedi ve 50 bin YTL tazminat istedi.

Doğan, dava dilekçesinde, 21 yıl süreyle Hürriyet Gazetesinde çalıştıktan sonra işine son verilen Çölaşan için,’’ Yazdığı kitap ile mahrem sırlarımızı açıkladı, kişilik haklarımı zedeledi, beni de kamuoyunda küçük düşürdü’’ dedi.

Geçen yıl Ağustos ayında olaylı biçimde işine son verilen Çölaşan’ı bu süreç sonrası yazdığı "Kovulduk ey halkım, unutma bizi’’ adlı kitap nedeniyle suçlayan ve dava açan Aydın Doğan, Çölaşan’ın ‘’1986-2007 yılları arasında Hürriyet Gazetesinde her türlü imkan sağlanarak, baskı ve sansüre uğramadan çalıştığını’’ belirtti.

Daha önce telefonla katıldığı bir TV programnda "Çölaşan’ın yazdıklarının yüzde 80’i doğru’’ diyen Doğan, dava dilekçesinde ise ‘’Kitabın gerçek dışı ve iftiralarla dolu’’ olduğunu savundu.  (Kaynak: gazeteport)



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim