Hepsi hırsız ve çakal

  • Home
  • Hepsi hırsız ve çakal
Hepsi hırsız ve çakal
Vatanseverler'in başındaki Taner Ünül Ergenekonculara verip veriştirmiş.Abone ol

Ankara'da düzenlenen 'Girdap' operasyonu ile çökertilen Vatansever Kuvvetler Güç Birliği lideri Taner Ünal'ın, Ergenekon operasyonunda tutuklananlara ağır ithamlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Ünal, Milli Savunma Bakanlığı'nda çalıştığı belirtilen vermont seo VKGB üyesi Salih Zeki Balaban ile yaptığı bir konuşmada Kuvayı Milliyeciler için "Bunların hepsi hırsız çakal takımı", operasyonda tutuklanarak cezaevine konulan Kuvayı Milliye İstanbul Temsilcisi Hüseyin Görüm için de 'eroinci' dediği tespit edildi.

Ünal dernek ile ilgili olarak şunları söyledi: "Devletin başına iş açar bu yani, bizim içimize girerek yapamadıklarını şimdi bu Kuvai Milliye adına yapıyorlar. Vatansever Kuvvetleri darbeleyemediler ama bunları darbelerler çünkü bunların hepsi hırsız çakal takımı."

HARAÇLA UĞRAŞIYORLAR

Ünal, Ergenekon operasyonunda tutuklanan Görüm'ü ise eroinci olarak nitelendirdi: "O çocuk da eroin yapıyor. O Hüseyin Görüm zaten eroinden yakalandı kaç kere, eroinden hapis yattı bir de bunlar bir yandan da Kuvai Milliye diyorlar yani enteresan bir şey yani, bir taraftan askerin adını kullanıyor, bu iş bir yerde duvara toslayacak, bize zarar verecek hem orduya zarar verecek. Hem de başında bir Albay var."

Abdülkadir Selvi/Yenişafak



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim